تخت روانچی‏: عمان یک همسایه قابل اعتماد و یک شریک اساسی است کمیسرعالی حقوق بشر سازمان ملل: حملات آمریکا در کارائیب غیرقانونی است آمریکا به دنبال حملات هوایی به داخل خاک ونزوئلا طرح ترامپ برای ساخت یک سالن رقص جدید در کاخ سفید یورش صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ شهادت یک جوان فلسطینی در رام‌الله هشدار سازمان ملل درباره خطر گسترش جنگ در سودان/ هیچ منطقه‌ای امن نیست فرد شماره ۲ تحریک طالبان پاکستان کشته شد واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای دیدار مقام ارشد انصارلله با تخت روانچی پاسخ جنبش انصارالله به تهدید اسرائیل کاتس: «اجازه نمی‌دهیم جنایتکار ما را تهدید کند» رایزنی تخت روانچی با وزیر خارجه عمان واکنش تهدیدآمیز مسکو به احیای آزمایش‌های اتمی آمریکا شی: درباره مسائل تجاری با آمریکا به اتفاق‌نظر رسیدیم مدودف: «پوزیدون» یک سلاح آخرالزمانی است طرح خاموش آنکارا برای تسلط بر آسیای میانه

بایدن رأی خود را به صندوق انداخت

نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا دقایقی پیش با حضور در یکی از مراکز رأی‌گیری زودهنگام در ایالت دلاوِر، رأی خود را به صندوق انداخت.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۰ - ۰۷ آبان ۱۳۹۹ - 2020 October 28
کد خبر: ۶۴۷۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه خبری ان‌بی‌سی، «جو بایدن» معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ظهر چهارشنبه به وقت محلی در یکی از مراکز رأی‌گیری زودهنگام در شهر ویلمینگتون ایالت دلاوِر حضور یافت و رأی خود را به صندوق انداخت.

معاون رئیس‌جمهور سابق آمریکا که همسرش نیز وی را همراهی می‌کرد، پیش از ورودش به مرکز رأی‌گیری خطاب به حاضران گفت: من اکنون کاری را انجام خواهم داد که امیدوارم شما نیز انجامش بدهید. من می‌روم که رأی بدهم!

جو بایدن که متولد شهر اسکرانتون ایالت پنسیلوانیا در همسایگی ایالت دلاوِر است، به مدت 26 سال نماینده ایالت دلاوِر در سنای آمریکا بوده است و از قبل پیش‌بینی می‌شد که وی رأی خود را در همین ایالت به صندوق خواهد انداخت.

تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار